2013. április 25., csütörtök

Intel Celeron 2.60 GHz, 128K Cache, 400 MHz FSB - Jelenlegi ára: 1 Ft


Intel® Celeron® Processor 2. 60 GHz, 128K Cache, 400 MHz FSB
Használt, tesztelt, hibátlan.
Leírás:
http: //ark. intel. com/products/27180/Intel-Celeron-Processor-2_60-GHz-128K-Cache-400-MHz-FSB
Köszönöm, csere nem érdekel.
Csak előre utalás, és a pénz számlámra érkezése után postázok.
Utánvétre lehetőség nincs.
 
FONTOS tudnivalók a vásárlás előtt:
Mielőtt licitálsz, kérdezz!
Ha nem kérdezel, azzal elismered, hogy mindent tudsz a termékről, ami a felelős licitáláshoz kell.
Ha megnyerted a licitet, fogsz kapni egy automatikus értesítő levelet a nevemmel, telefonszámommal, email címemmel és a bankszámla számommal. Ezen adatok elegendőek arra, hogy 3 napon belül elérj, és megbeszéljük az átvétel mikéntjét. Ha 3 napon belül nem jelentkezel, kérdés és értesítés nélkül kapsz egy negatívot, és újra felteszem a terméket.
Ha postázás mellett döntesz, a licit lezárása utáni 7 napon belül érkezzen meg a számlámra a pénz. Ha nem érkezik meg, úgy veszem, mint ha nem küldted volna el, és kérdés és értesítés nélkül kapsz egy negatívot, és újra felteszem a terméket. A késve érkező pénzeket az utalási költség levonásával visszaküldöm.
Utaláskor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a felhasználó nevedet, mert arról tudlak beazonosítani.
A legkörültekintőbb csomagolás és a termékek előzetes tesztelése ellenére is előfordulhat, hogy mire kézbe kapod, már nem működik. Mivel használt termékről van szó, az élettartama nem megjósolható. A termék átvétele után lehetőség szerint azonnal próbáld ki, és ha garanciális igényed merül fel, akkor azonnal jelezd azt felém. Rövid az az egy hét, és nem szeretném, ha azért lenne később vita, mert kicsúsztál a garanciális időszakból.
Ha elégedett voltál az adás-vétel lebonyolításával, akkor kérlek egy megfelelő értékeléssel nyugtázd, ha nem, akkor először engem keress meg, hogy ki tudjam javítani az esetleg előforduló hibát.
 



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-05-07 13:00
. Intel Celeron 2.60 GHz, 128K Cache, 400 MHz FSB - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése