2013. április 15., hétfő

Milly Johnson: Madarak és méhek - Jelenlegi ára: 2 200 Ft


Lista ára: 3499 Ft
Tartalom:
Stevie Honeywellt, a romantikus regényírót és egyedülálló anyát alig pár hét választja el a menyegzőjétől, amikor Matthew, a vőlegénye kereket old Jo MacLeannel, Stevie igéző barátnőjével. Stevie azonban érti a módját, miként szerezze vissza elcsábult szerelmét. Őrült edzésbe és fogyókúrába fog, s kétsége sincs a felől, hogy kapcsolatuk hamarosan ismét édes lesz, mint a méz.
Adam MacLean ugyancsak eltökéli, hogy visszahódítja szíve hölgyét. Csupán rá kell vennie Stevie-t, szövetkezzen vele furfangos tervében. Bár e kilátás egyiküket sem villanyozza fel igazán - mindketten a másikat okolják partnerük elvesztéséért -, Stevie szükség törvényt bont alapon kötélnek áll, amikor önfejlesztési stratégiája csúnyán csődöt mond.
Így esik, hogy a két párocska, mint valami skót néptáncban, párt cserél. A nagy kérdés csak az, kivel ropják majd éppen, amikor a zene elhallgat.
„ Szívet melengető, optimista és romantikus” - Katie Fforde
ÉRTÉKELÉS:
Amennyiben meg vagy elégedve, kérlek minél előbb értékelj, így más is látja kitől vásárol. ÉRTÉKELÉSEIMHEZ KLIKKELJ IDE!
Mivel egy vevő több vásárlása is egy értékelésnek számít, láthatod, hogy minden második eladásom visszatérő vevőtől származik.
LICIT
Futó aukciót nem zárok le idő előtt, de ha fix áron veszel valamit, természetesen hozzá várható a licitált termék is.
KOMMUNIKÁCIÓ:
Sokan már a gép elé születnek, azonban én úgy vélem, mindenkinek van magánélete, ezért NEM TELEFONON tartom a kapcsolatot!
A fontos információkat mailben,  2 munkanapon belül megadom. Amennyiben nem kapsz levetet, írj, mert biztos hogy elkeveredett!
SZEMÉLYES ÁTADÁS:
Kényelmes átvétel sorban állás nélkül egy üzletben, nem kell 5 perces találkozókhoz igazítani az idődet!
Az átvétel a nyugatinál lehetséges hétköznaponként 13. 00-18. 00 között. Ezzel kapcsolatban a legfontosabb hogy a boltba
( ami csak átvételi pont ) hetente egy alkalommal - főleg hét elején - szállítok, nem tudom a leütött terméket "azonnal" beszállítani.
A legtöbb termékből azonban tartok a boltban "tartalékot" ha leütés előtt kérdezel, lehet hogy már másnap átveheted!
POSTA:
Ha több terméket vásárolsz, nem kell törődni az automata postaköltség számolással, maximális postaköltség 1190, - ft.
Előre utalás/befizetés után postázok,  utánvét nincs. Fontos, hogy hetente egy, max két alkalommal postázok.
Nem számolok fel bélelt boríték, doboz, stb. költséget, könyv esetén a súly leolvasható a képen a könyv alatti mérlegről
ÁTADÁS-ÁTVÉTEL
A gyors adás-vétel híve vagyok, de ugyanezt a kedves vevőtől is elvárom. Szélsőséges esetekben természetesen tudok várni.  
Amennyiben azonban ez nincs megbeszélve, kérem a boltba vitt terméket 5 munkanapon belül átvenni.
Illetve posta esetén kérem az utalási információk megadása után 5 munkanapon belül utalni.



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2013-04-19 12:50
. Milly Johnson: Madarak és méhek - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése