2013. április 23., kedd

Új! D.D.Step vízálló bakancs - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

D. D. Step Nagyon vagány őszi, vízálló (TEX-es) fiú bakancs.
Barna különböző árnyaltai találhatók a cipőn.
Kívül, belül bőr, talpa hajlékony csúszásmentes gumi.
Talpbetétje bőr, kivehető, haránt-emelős.
Számla és 6 hónap jótállás van.
Belső talphossz méretek:
25-16cm
26-16, 5cm
Leütés előtt kérlek érdeklődj, hogy a választott méret elérető e.
Hasznos tudni:
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II. 5. ) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a vásárlást követően a megrendelt termék kézhez vételétől számított  8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.
A vásárló az elállás jogát az áru kézhezvételének napjától gyakorolhatja. A terméket eredeti, sértetlen, állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címemre. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles az eladó a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.
 Figyelem: az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a Vevő viseli. Az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károkat a Vevő köteles megtéríteni. A termék nem lehet használt, kopott, láthatóan viselt/hordott, az ilyen állapotú termékeket nem tudomk visszavenni! Utánvéttel küldött csomagokat  nem áll módomban átvenni!
 A termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítem a termék vételárát a fogyasztó részére.


Jelenlegi ára: 8 500 Ft

Az aukció vége: 2013-05-10 16:20
. Új! D.D.Step vízálló bakancs - Jelenlegi ára: 8 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése