2013. április 18., csütörtök

Pihe könnyű Indiai ruha, strandruha M/L - Jelenlegi ára: 999 Ft

Pihe könnyű indiai ruha, eleje végig gombos, bő fazon. Öv nélkül strandruhaként is szellős kényelmes viselet egy fürdőrucira, övvel csinosabbá tehető. Az öv nem az aukció része!
hossza: 110cm
Rengeteg 1. -Ft-os aukciót indítok folyamatosan minimál ár nélkül!
- játékokat, gyermekeim és családom kinőt megunt szép állapotú ruháit, ruhacsomagokat, gyermek és felnőtt kabátokat, árukészletből megmaradt új termékeket, új játékokat, amikből már csak 1-1 darab maradt. Ha több terméket szeretnél egyben postázom, az aukciókat összevárjuk! A termékek állapotát minden esetben feltüntetem, ha hibás azt is jelzem! Költözés miatt sokminden feleslegessé vált, nem tudom tárolni, nem azért 1. -Ft mert vacak, nem töltök fel olyat ami kukába való! Nézz szét nálam, kérdezz bátran, amíg nincs licit az 1. -Ft-os termékeken szívesen lezárom előbb megfelelő ajánlat esetén. Mindent postázok ha nem tudod személyesen átvenni, súly alapján, a díjszabásnak megfelelően.
Csomagolási, és egyéb költségeket nem számolok fel! Személyes átvételre kizárólag a XVIII. kerületben tudok lehetőséget biztosítani időpont egyeztetés után! Kérlek ennek tudatában licitálj, mert munkám és egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudok máshol találkozót szervezni! Ha ez nem megoldható, válaszd a postázást! A küldemény méretének, és súlyának függvényében az aktuális postai díjszabás szerint postázok, többnyire ajánlott küldeményként. Simán csak a vevő saját felelősségére adom fel, mert ha elvész nem tudjuk kerestetni!
Utánvéttel nem küldök csomagot!!!!! !!!
Fizetési lehetőségek: - személyes átvétel esetén kp, postázásnál banki átutalás, banki befizetés, vagy rózsaszín csekken a címemre!!!!
Több dolog vásárlása esetén természetesen egy csomagban küldöm a megnyert termékeket, egy postaköltségen. A pénz megérkezését követően 24 órán belül igyekszem a terméket feladni!
Köszönöm a figyelmet! Kellemes böngészést!
magdalin


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-06 17:49
. Pihe könnyű Indiai ruha, strandruha M/L - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése