2013. május 24., péntek

UMVR - ezt érdemes kipróbálni!!! akár 1Ft, NMÁ!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

UMVR, azaz UNIVERZÁLIS MACSKA ÉS VAKONDRIASZTÓ
Olvasd tovább, mert hátha mégis szükséged van rá!
Külön kérésre anyós elleni kivitelben is tudom adni, felár nélkül!
Az aukcióra bocsájtott találmányom segítségével könnyen elriaszthatod a lakó- vagy horgászhelyed* környékén nagy zajt csapó macskákat, vagy a kertedben garázdálkodó vakondcsaládot. **
VÉGE A SÖTÉT XX. SZÁZADNAK - válaszd ezt a környezetbarát, energiatakarékos riasztóeszközt.
Működése egyszerű: a macskát vagy vakondot észlelve csak jól fejensuhintod a riasztóval, és már el is űzted az alkalmatlankodó vadat. (Más föld alatti lények ellen - pl. bányászok - is használható, de csak saját felelősségre, mert ők állítólag nagyon nagy pofont tudnak adni. )
Környezetbarát: 6db használt, 1, 5 voltos elem felhasználásával készült, az általam kidolgozott  korszerű egymáshozcelluxozási technológiával. Megalkotása valódi nemzetközi együttműködés eredménye: német, szingapúri és koreai elemek egyesülnek benne az általam hozzáadott ezeréves  magyar szellemi kapacitással. A terméket nem kell újratölteni, csak jól meg kell figyelni, merre dobtuk el, és így akár korlátlan élettartamú. (Így ideális ajándék lehet unokáink részére, de ha inkább könyvet ajándékoznál neki, nézz szét a termékeim közt. )
Hatékony: A 6db 1, 5 voltos elem 140gramm súlyú, így jóval nagyobb hatást fejt ki, mintha nem túl kulturált módon egy 9 voltos (mindössze 60grammos) elemmel hajigálnánk nyugalmunk megzavaróit.
Négy hónapnál nem régebbi (vagyis aktuális) napilapba csomagolva postázom.
Az ár 1db-ra vonatkozik. Ami a fotón látható.
* horgászathoz nézz szét a termékeim között: pelletek, bojlik, egyebek
** a vakond által kitúrt növények pótlására virágmagok és hagymák a termékeim között találhatóak
Elkeserítő érzés lehet, ha nem nyered meg a terméket, vagy esetleg nincs szükséged rá, de ne csüggedj: Inkább válassz a kínálatomból egy szép képeslapot, amin megírhatod, hogy mennyire rossz neked. Különben is kedves dolog képeslapot küldeni annak a személynek, akit a legjobban szeretsz a világon - vagyis saját magadnak. Vagy ha szeretnéd, megírom helyetted, és úgy postázom.
Figyelmeztetés: A termék meghirdetése nem értelmezendő állatok dobálására való felhívásnak, nem szeretném ha az állatvédők feljelentenének a termékleírás téves értelmezése miatt. Szemüveg nincs a termékeim közt, de ha ezt elolvastad, nincs is rá szükséged.
Kérdezz bátran, ha valami nem világos, az valószínűleg nem Kőbányai!
Nézd meg a többi aukciómat is, postaköltséget takaríthatsz meg!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-06-12 11:43
. UMVR - ezt érdemes kipróbálni!!! akár 1Ft, NMÁ!! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése